Kjær skadeterapi

Om os

Kjær skadeterapi specialiserer sig indenfor skulderskader, spændingshovedpine og rygsmerter

Medarbejdere

Jesper Kjær

Skadeterapeut og massør

Jeg er uddannet fysiurgisk og idræt massør/Skadeterapeut og har halvanden års erfaring som fysioterapeut-studerende på UCL. Jeg har været selvstændig siden 2020 og har efterfølgende taget forskellige kurser, for at dygtiggøre mig igennem årene. Jeg har en stor nysgerrighed for menneskes helhed og har en stor drivkraft for at hjælpe lige præcis din problematik.

Jeg har en stor erfaring med kroppens anatomi, da jeg tidligere har været elitegymnast, som 13-årig. Jeg har igennem årene været på de forskellige gymnasthold, såsom Power tumbling, Dgi holdet og derefter været på Ollerup Gymnastik højskole i 2013. Jeg har dannet et stort erfaringsgrundlag, som kommer til udtryk gennem behandlingerne, som vil betyde at jeg kender kroppens betydning for at fungere.

Jeg lytter til dine behov og forventninger, uanset om det handler om dit videre forløb hos mig, eller om din enkelte behandling. Jeg vil derfor altid forsøge at tilpasse behandlingen efter dine behov og dine ønsker. Sammen finder vi løsningen på din problematik, uanset om det er spændinger, smerter, stress eller om du bare har brug for en god omgang dybdegående behandling. Det er meget vigtigt for mig at du er tilfreds, og at behandlingen kommer til at virke. Føler du ikke at en behandling virker, vil vi sammen gå ind og justere dine videre behandlinger så det kommer til at passe til præcis dig.

 

Uddannelse

Fysiurgisk- og idræt massør

 

Kursus

  • Moderne Cupping
  • Skadeterapeut
  • Muskelterapuet
  • Hotstone
  • Thaiyogamassage
  • Sportsterapeut
  • Cryo

Emma Trillingsgaard Andersen

Sekretær & SoMe manager

Mit navn er Emma, og jeg er sekretær og SoMe manager for Kjær Skadeterapi. Jeg vil besvare alle jeres henvendelser og spørgsmål omkring bookning af tider, aflysning af tider, køb af gavekort mm. I vil kunne fange mig i hverdagene mellem kl 9-13.30 på tlf. nr: 23289732 og lørdag-(hver anden) søndag fra 9-12. I er også altid velkomne til at skrive en sms til mig, og jeg vil besvare jeres besked hurtigst muligt.

Hvis jeres opkald ikke bliver besvaret, kan i altid lægge en telefonsvarer eller send mig en sms.

Til daglig er jeg socialpædagog, og arbejder på et bosted for unge udviklingshæmmede. Jeg har spillet håndbold på højt plan hele mit ungdomsliv.

 

Kontorets telefontid

Man-fredag: 9:00-13:30

lørdag: 9:00-12:00

Søndag i lige uger: Lukket

Afbud meldes i kontorets åbningstid