Lokal cryoboost

Hos Kjærskadeterapi kan vi nu som noget helt nyt tilbyde Lokal Cryoboost! Behandlingen kan både fås på kroppen eller som en ansigtskollagen Cryoboost. Du kan læse mere om behandlingerne, og de mange fordele de har med sig ved at trykke på knappen nedenfor.

Hvad er Lokal Cryoboost

Lokal Cryoboost kan bla. anvendes til smerte- eller skadebehandling på områder som f.eks. nakke, skulder, ryg knæ, ankel eller andre steder på kroppen. På overfladen af huden har vi nogle receptorer som opfanger temperaturændringer og dermed sætter gang i kroppens system, når den påvirkes af temperaturer under -120 grader.

Ved kuldepåvirkningen med Lokal Cryoboost hjælpes kroppen til at selv at gå i gang at “reparere” på kroppens skader ved at sørge for øget blodgennemstrømning og cellefornyelse. Derfor har behandlingen også god effekt på f.eks. karsprængninger og ardannelse.

God effekt til din krop og ansigt

Lokal cryoboost kan anvendes til lokal cryobehandling på et specifikt område af kroppen, men vi tilbyder også behandlingen til ansigtet, som har en kollagen fremmede effekt.

Du kan læs mere om vores behandlingerne, fordel og priser her.     

Lokal Cryoboost

Fordele ved behandling

Mindsker karspræninger

Mindsker ardannelse

Smertelindrende

Lindring af gigtsymptomer

Reduktion af hævelser

Reduktion af Inflammation

Forbedre Lemobilitet

Reparation af vævsskader

Reduktion af atopisk eksem og psoriasis

Forbedret blodcirkulation

Hurtig restitution af muskler

Reduktion af cellulite (appelsinhud)

Hvad er ansigts kollagen Cryoboost

Lokal Cryoboost kan også bruges som ansigtsbehandling – denne behandling kalder vi ansigtskollagen Cryoboost. Her behandels hele ansigtet samt hals og decollete (øverste del af  brystkassen).Da vores kollagenniveau naturligt falder med alderen, mister vores hud gradvist sin elasticitet, og vores hud bliver mere slap og “ujævn”. Ansigts kollagen Cryoboost øger blodgennemstrømningen og cirkulationen i huden, hvilket øger kollagenproduktionen samt booster processen for cellefornyelse. Dermed strammes huden op og virker mere glat og rynker og fine linjer mindskes.

Ansigt Cryoboost

Mulige fordele

Øget kollagenproduktion

Øget produktion af nye celler

Forbedring af hudtone og tekstur

Reduktion af solskader og alderspletter

Opstramning af huden

Genoprettelse af et ungdommeligt udseende